Afdrukken

Bezorging binnen de regio is meestal gratis; onze verkopers kunnen u informeren over eventuele uitzonderingen.

De meubels dienen volledig te worden betaald bij aflevering. Wij hebben hiervoor een mobiel pinapparaat tot onze beschikking. Het pinapparaat is geschikt voor Nederlandse bankpassen, doch niet voor credit cards en/of andere betaalpassen.

Voor uw veiligheid, en afhankelijk van uw persoonlijke situatie, is er door banken een daglimiet gesteld (doorgaans maximaal € 2500,=). Controleert u alstublieft uw limiet bij uw bank, en, indien nodig, zorgt u alstublieft voor contant geld, of een bewijs van overboeking van het aan ons verschuldigde bedrag via de bank.

Zodra uw bestelling bij ons binnen is, wordt u per mail op de hoogte gesteld, en doen wij u een voorstel voor het tijdstip van levering. Onze bezorgers beginnen om 7.30 uur in de ochtend. Uiteraard kunt u ook een voorkeur aangeven voor bezorging in de ochtend of de middag (uitsluitend per mail alstublieft).

 

Onze bezorgers stellen het zeer op prijs indien u de noodzakelijke voorbereidingen voor aflevering van de meubels zou willen treffen; denkt u bijvoorbeeld aan het verwijderen van uw oude meubels, als ook plantenbakken, halkastjes, schilderijen, spiegels, kapstokken en dergelijke.

 

Zorgt u alstublieft ook voor een parkeerplaats voor onze vrachtauto (ongeveer 5.5 x 2.5 meter).

 

Heel hartelijk dank voor uw medewerking.

 

Margriet's Meubel Outlet

 

www.mensvoort.info
Joomla theme by hostgator coupon